Budem písať recenzie

3. dubna 2017 v 11:59 | Ami |  Recenzie
Rozhodla som sa písať recenzie.

Ako to myslím?

Chcem tu na blogu písať recenzie na rôzne poviedky, príbehy, fanfikcie rôznych žánrov (fantasy, sci-fi, hororovky na tom vážne nezáleží).

Skrátka budem o nich písať čo sa mi páčilo, čo nie a podobne.

Už mám prichystaný nejaký príbeh (čo bude vlastne prvá recenzia) ale ak chcete, aby som na váš príbeh napísala recenziu, napíšte mi do komentárov alebo na email: ami1987@centrum.sk

Váš príbeh musí však už existovať na internete, preto dajte aj odkaz.

Môže byť príbeh na pokračovanie (nemusí byť dokončený, ale musí mať aspoň 3-4 časti), alebo jednorázovka. Ale keď to už bude jednorázovka, tak by nemala byť krátká.

Napíšem recenziu podľa toho, čo si o tom myslím, nebudem 'prikrášlovať' a ani hejtovať, to ja nerobím. Bude naozaj úprimná.

Avšak musíte si byť aj istý, že viete brať kritiku.

Čo dodať. Ak si chcete prečítať úprimný názor na váš príbeh a zviditeľniť ho tak mi napíšte. Ak máte nejaké otázky, pokojne sa pýtajte. ;)

To je všetko. Budem sa tešiť!

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Al Al | 4. dubna 2017 v 19:09 | Reagovat

Recenzie, tak to je naozaj moja šálka kávy :) Som na nich určite zvedavý. Vlastné príbehy ešte nemám dopísané, no poznáš moje mestské legendy, ktoré som ti posielal takže ak sa ti bude chcieť môžeš tie zrecenzovať ;) A ešte som sa chcel už dávnejšie spýtať či máš ešte v pláne doprekladať The Dionaea House?

2 Siginitou Siginitou | Web | 4. dubna 2017 v 22:27 | Reagovat

Tak to se na tvé recenze velice těším :)

3 Beznitka Loutkovská Beznitka Loutkovská | E-mail | Web | 5. dubna 2017 v 6:57 | Reagovat

Ou no xakru! Amionette the kritik!
No tak to bude zajímavé, ale alespoň se dozvím o nových blogerech ke stalkingu!
... já mám otázku! Já mám otázku! *přihlásí se* Kdy bude FŇaFko?

4 Ami Ami | E-mail | Web | 6. dubna 2017 v 14:01 | Reagovat

[1]: To som rada. :3 Určite na ne spravím recenziu, veľmi rada. Mám v pláne, ale mne osobne sa to ťahšie prekladá a nechcem tam mať už také chyby, ktoré zmenia obsah toho príbehu, takže to možno bude ešte trvať. :-x

[2]: Ďakujem! ^^

[3]: Boj sa! XD
K tomu to patrí, aby ste mali aj čo nového čítať. :-D
Fnafkooooooo... Teraz napíšem recenziu a potom fňafko, jo? :-P

5 Beznitka Loutkovská Beznitka Loutkovská | E-mail | Web | 6. dubna 2017 v 15:36 | Reagovat

[4]: Uáá! *leknutím spadne ze stolu* ...stačí to takhle?
*sedne si na židli* ťak jo, ťak já tady budu sedět a čekat, ju?

6 LM LM | E-mail | Web | 8. dubna 2017 v 20:05 | Reagovat

Znie to skvelo, budem rada, ak si prečítaš môj príbeh, lebo sa ho chystám prekopať a knižne vydať. Som rada za každého kto si ho prečíta a úprimne okomentuje. Kritikou prosím nešetri. Teraz som v štádiu pridávania kapitol a prepisovania, tak každý názor, dobrý názor :)
http://spisovatelske-patalie.blog.cz/1612/pod-kridlami-noci

7 moje-farby moje-farby | Web | 9. dubna 2017 v 10:26 | Reagovat

To je úplne super nápad urobiť recenzie pre články na blogu :-)
Ináč, keďže si sa už včera vrhla na môj príbeh Dračia perla a spĺňam podmienku 3-4 časti :-D tak môžeš k tomu napísať recenziu :-D
http://moje-farby.blog.cz/rubrika/dracia-perla

8 Ami Ami | E-mail | Web | 10. dubna 2017 v 14:42 | Reagovat

[5]: Stačí. :-D
Hodná loutka!

[6]: Jasné, už som sa pustila do čítania, vďaka, že si mi tvoj príbeh zverila do rúk. ^^ Veľa šťastia!

[7]: Veľmi rada, ale škoda, že som ho už komentovala. Ale recenziu aj tak napíšem. ;) :-P

9 STIAK STIAK | E-mail | Web | 10. dubna 2017 v 21:36 | Reagovat

Ohh, tak to budu zvědavá, a obzvlášť na to, co nového mi tvé recenze ke čtení nabídnou! (Stiaku ty pako, jako kdybys neměla co číst třeba zrovna tady u Ami xDD)
Prostě... Těšit se na ně určitě budu! :3

10 moje-farby moje-farby | Web | 10. dubna 2017 v 23:40 | Reagovat

Ale kebyže si musim vybrať medzi kometárom a recenziou tak jednoznačne vyhrava komentár :-D

11 LM LM | E-mail | Web | 17. dubna 2017 v 18:18 | Reagovat

[8]: Budem sa tešiť na recenziu svojej prvotinky :)

12 Joina Joina | Web | 13. června 2017 v 18:29 | Reagovat

Téda, tohle zní zajímavě a já bych to taky zkusila, ale bojím se že tam bude hodně kritiky, ale co už, musím si zvykat, ale ráda bych viděla názor od dalšího člověka :)
Pokud to tedy nevadí je to dlouhý příběh, který má 47 kapitol, tak pokud by jsi měla odvahu si to přečíst tak můžeš :)
http://japonsky-dum.blog.cz/1402/cesta-do-anglie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama